Перник вече е с най-много сърца

През последните няколко месеца сдружение “Дишай, Перник, в партньорство с Гората.бг и Капачки за бъдеще – Перник подсигурихме за град Перник и град Батановци общо четири “Сърца” за събиране на пластмасови капачки. Сърцата са изцяло в полза на благотворителната кампания “Капачки за бъдеще”, полупярна с това, че набира средства за закупуване медицинско оборудване за малки болници из цялата страна. В инициативата ни се включиха частни дарители, неправителствени организации и бизнеса в града, като освен 4-те сърца, след инициативата ни останаха и 660лв, които бяха преведени директно на кампанията “Капачки за бъдеще”.

За да разположим сърцата на лесни и достъпни места обмислихме различни възможности из гр. Перник и гр. Батановци. С любезното гостоприемство на Бизнес комплекс “Елена”, Грийн Бар и Малмук успяхме да постигнем това и сърцата вече са разположени на следните места:

Пред Бизнес комплекс “Елена” – гр.Перник, 2300 ул.”Св.Св.Кирил и Методий” 23
Пред “Грийн Бар” в гр. Перник, кв. Изток, ул. Бучински път №10
До входа на магазин “Малмук” – гр. Перник, кв. Църква, ул. “Владайско въстание”
Пред магазин “Вучко” в гр. Батановци

Дарители са Гората.бг, Деница Иванова и фирмата “Кимтекс”, които осигуриха 4-те сърца и 660лв. преведени на дарителската кампания.

Сърцата бяха изработени с огромно желание и старание от Ивайло Марков и неговият екип от фирмата “Кимтекс”.

Сърцата ще бъдат обслужвани от фирма “Декса солюшънс”, където се намира и пунктът на “Капачки за бъдеще” за град Перник.
Сърцето в гр. Батановци се обслужва от Ивайло Иванов, при когото е пунктът на “Капачки за бъдеще” за град Батановци.

Включете се в благотворителната кампания. Събирането на капачки има многослоен ефект – капачките разделно са рециклирани и не попадат на сметището. Стойността им финансира закупуването на скъпоструващо обрудване за малки болници из цялата страна.

Вашият коментар